Toastolen traaasiiiig

Så kan det gå.. ha aldrig så bråttom så att ni sätter er snett på toaletten. Det går aldrig bra, hehe. Eller nu ljög jag väl lite kanske. Toastolen gick ju inte sönder, men iaf ringen och locket. Så det är inte så illa som det kunda ha varit;) Nytt lock får införskaffas snarast! No more plastlock!

Är hemma från första passet nu, ska strax åka iväg för det andra för dagen. Vilket är ett långpass.. STORT hus! Men tiden går förbannat fort när man jobbar så.. det är heelt okej! Gör hellre längre pass än kortare faktiskt. Men jag tar allt som kommer i min väg :)

Ikväll kanske det blir hockey i Grums för hela lilla familjen! Vilket vore en förbannat stor SKRÄLL om det skulle bli så. Men som sagt.. inget klart än. Men man kan ju hoppas!

Ska ta en liten powernap på några minuter nu, sen - off to work!!

Resultatet?

Har visst blivit som vanligt att jag inte skrivit på ett tag. Har INGENTING med att göra att vi fick stryk med 7-2 mot pojkarna ;) Faktiskt så har det inte det.. även om resultatet inte är nåt jag vill skryta med, hehe. Men JAG gjorde iaf mål! Så därför sved det lite mindre i just mitt innebandyhjärta!

Vi var ju iväg och klängde (läs; tittade) lite på Oskar Linnros också.. Det var nog mest önsketänkande att få klänga! Han är  H E E T ! Dock så såg jag väl inte skitmycket, gick mest runt som vanligt när jag är på nån spelning på krogen. Är väl antingen 1 - för dåligt, eller 2 - att Marie har för mycket promille i blodet för att kunna stå still?

Jaja!

Det här var dom 2 och enda bilderna jag tog på hela kvällen! Snyggon!?




Haha, inte OK!

Har jobbat hela dagen idag, så är väl inte helt med i skallen. Men imorgon är det på't igen! Och Molly ska till dagis.. hon har äntligen blivit frisk! Yeeeey på den! Dock har hon inte varit så pigg idag heller, men iaf feberfri! Hostar fortfarande en del och snorar massor! Håller alla tummar och tår för att hon ska få hålla sig frisk nu. Lilla hjärtat.. ♥


RSS 2.0