Barnvakt, däckbyte och inskolning!

Så var den här helgen som bortblåst.. men mycket kul har man haft! Blev utgång med kära Linda i fredags och vi skakade lite rumpa på Glada Ankan! MYCKET lyckat! Och mycket folk! Molly spenderade natten hos morfar och Ywonne.. skitungen hade somnat halv nio på kvällen och vaknat tolv timmar senare.. hörde ni? TOLV timmar!! Hon vaknade halv nio, skrutten. Så är det alltid när hon sover borta, hehe. Här hemma brukar hon alltid vakna vid 3-4, för att somna om relativt snabbt.. och sen vaknar hon mellan 6 och 7.. Så snacka om sovmorgon :)

I fredags var jag också och bytte däck på bilen.. köpte vinterdäcken på samma ställe. 4 papp.. POFF, borta! Usch, vilken tråkig utgift.. menmen.. that's life! Nu är det gjort iaf.

Halloween idag också.. jag är utklädd till en sliten gammal dam, tror jag bestämt. Näe, kanske inte. Men det är så jag känner mig! Uuh.. men imorgon gäller det att vara PIGG, då det är inskolning som gäller! Dock 45 minuter första dagen, bara för att visa oss runt lite och kolla Mollys egna plats och träffa fröknarna :).

Nu är det soffhäng med älskling som gäller!
Ses!

Stopp o väx!

Dags för Molly att sluta växa nu tycker jag.. det går för fort! Jag hinner minsann inte med i svängarna längre. På måndag börjar vi inskolningen på dagis.. på MÅNDAG! Förstår ni.. det är 4 dagar dit. Shit.. Jag tror att hon kommer trivas som fisken i vattnet! Eller jag VET att hon kommer trivas som fisken i vattnet. När vi går förbi dagiset om dagarna så pekar hon på barnen och vill vara med och leka. Kul! :)

Men det har gått lite för fort.. snart är hon väl tonåring också. Och den här tiden kommer kännas som igår..


Hoppet börjar tryta..

Väntar på ett besked.. ett besked som jag egentligen inte orkar vänta på. Men som jag måste vänta på. Hoppas att jag kan komma med glada nyheter inom ett par veckor. Hoppas! Om inte ännu tidigare egentligen.. Om det inte blir glada nyheter vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag vill jag vill jag VILL!

Så hjälp mig att hoppas! Håll alla tummar ni har!

Ge mig!

Kan min mobil dimpa ner i brevlådan snart? Jag bli galen.. börjar bli lite småtrött på telefonen jag lånat också. Även om jag såklart är väldigt tacksam över att fått låna den! Men det finns inte ens T9 när man skriver sms.. så det blir fel mest hela tiden, hehe. Ha överseende så länge, ni som får sms som är skrivna av mina fingrar.

Vill för övrigt ha de här godisarna också!

 

Nyss klickat hem..

..den här godbiten! Äntligen kommer jag få en telefon som fungerar.. förhoppningsvis, Ingen garanti kvar på min gamla telefon och den har ju fuckat ordentligt. Hoppas på att jag får den den här veckan!

   


Frisör = omöjligt?

Har försökt hitta frisörutbildning här i närheten och runt om i värmland. Men det finns absolut ingenting. Jag har ju ingen möjlighet att flytta härifrån för att plugga. Och det suger lite.. när jag äntligen bestämt mig för att jag verkligen vill göra någonting.. så går det inte. Att jag inte gick frisör på gymnasiet ångar jag nåt GRYMT! Men vad ska man göra.. man kan ju inte gå bakåt i tiden, tyvärr. Det enda som gäller är att gå en trainee-utbildning. Alltså att utbilda sig på en salong, där man går brevid och tittar och lär sig. Men det är i princip omöjligt att få en sån plats, då det nästan inte finns några salonger som tar in folk på sånt sätt längre..

Så den drömmen får man nog ge upp.. och skaffa NYA!

Idag blir det en lugn dag! Ska snart ut på promenad i det kalla, men underbart fina vädret! Sen ska jag och Molly ner på stan och träffa faster och ta en fika och kika på stan lite. MYS!

Ciao bellas..

3 poäng.. inga problem va?

Våran inställning idag var inte den bästa.. det blev en plattmatch! Eller en platt-första-period. Efter första perioden var siffrorna 1-6 till motståndarnas favör. Det bara ramlade in bollar hela tiden! Vi var sjukt dåliga, okoncentrerade, förlamade.. you name it! PLUS att motståndarna hade enormt med tur..

I periodpausen skällde vi lite och sa att vi var tvugna att komma tillbaka till känslan från förra matchen mot Skoghall, då vi körde över dom och kämpade och slet tills vi stupade! Det blev lite bättre i andra perioden, vi gjorde några mål. Men fortfarande hade dom sin jäkla tur med sig, vilket sög! För så fort vi gjorde mål, gjorde dom också mål precis efter. Så det var fortfarande en ganska brant uppförsbacke. 5-9 stod det inför sista..

Vi kämpade som idioter i sista.. vilket resulterade i att vi inte orkade på slutet. Vi gjorde dock mål efter 6 sekunder och fick lite känning där. 6-9 blev 7-9 och vi närmade oss! Men det kommer en punkt där alla är helt slut och inte orkar längre. Så vart det och så blev det.  De gjorde 7-10 och då var det över.. Men en jäkla insats i andra och tredje perioden gjorde vi! Första GLÖMMER VI!!!!!!!!!!!

Nu blir det dansbandskampen och sen godnatt för min del, då jag ska jobba inatt.
Pussss!

Gameday!

Dags att sätta på sig det blå stället och dra till Grums! 3 poäng och glada miner ska tas med från matchen!

Grums - Lesjöfors/Filipstad Kl. 13.15. Grums sporthall!

SES!


Ingen bra dag...

Började den här dagen med att Molly var vaken hela natten.. hela är väl kanske att ta i, men det blev minst 4 timmar utan sömn. Hon vaknade runt 01-tiden och somnade inte ordentligt förrän mellan 5 - halv 6.. Sen vaknade hon klockan 7.. heelt vrickat. Jag vaknade med ont i halsen, kunde varken svälja eller äta. Jag var svag och darrig som ett höstlöv.. Det blev bara värre. Jag började känna ett tryck över bröstet och hade svårt att andas. Kunde inte ta djupa andetag. Ringde Daniel och bad honom komma hem.. men han hade mycket på jobbet som vanligt. Fick sån panik till slut att jag ringde pappa på jobbet. Han och Ywonne kom direkt, vilket upskattades! Jag blev så rädd av hur jag kände mig, har aldrig mått så här.

Gick till vårdcentralen och det blev ett EKG och stick i fingret, sen skickade dom mig vidare till sjukhuset för mer prover och en lungröntgen. Ywonne var hemma med Molly och pappa följde med mig. Alla prover var normala, jag var lättad. Doctor's orders: två panodil och en ipren. Och det började lätta.. till och med smärtan i halsen. Det låter jävligt löjligt, men jag är ändå glad att jag åkte in och kollade upp det. För jag var riktigt skraj.. 

När Daniel kom hem gick jag och la mig.. Då var klockan 17. Jag vaknade för en timme sen.. snacka om välbehövlig vila. Är dock lika trött än, så det blir sängen nu igen. Imorgon vill jag vara frisk, det kommer inte hända men.. Jag håller tummarna!

Godnatt fina vänner.
Tack pappa och Ywonne för all hjälp!!

HELG med stort H!

Äntligen har helgen börjat! Som egentligen skulle ha varit en spelledig och träningsfri helg. Men ICKE! Imorgon ska jag antagligen vara med U-laget och spela.. seriepremiär för dom. På söndag har vi antagligen träning också.. så det blev fullt upp ja!

Ikväll blir det iaf lite mys med Molly-bus och älskling. Lite dobidoo, lite idol, lite popcorn och MYS! Molly sover väl iofs innan det hela sätter igång. Så vi får mysa med henne nu!

Min mobil har för övrigt lagt av också... min älskade mobiiiiil!! :( Gråter floder över den nästan. Som tur är har jag fått låna en mobil av svärfar, som är så snäll! Blir dock galen, kan inte ha bilder eller musik eller nånting på den. Jag som är lite smått beroende av det. Men huvudsaken är ju att det går att ringa och skicka sms. Så jag får nöja mig ett tag!


Grattis underbara PAPPA!

Min lilla papi fyller 60 bast idag! Grattis grattis grattis! Du är underbar, bäst och jag älskar dig av hela mitt hjärta! ♥





Vi åker till Grums när Daniel kommer hem från jobbet, för att kalasa lite hos pappa. Ska bli kul! Se om dom har kommit i ordning i huset också. Flyttade ju från Åmotsfors till Grums i mitten av september. Så nu har vi lite närmre till varandra! Underbart!

I helgen spelade vi match.. en fin match. En JÄVLIGT fin match! Vi vann mot Skoghall med hela 6-3! Kändes som om vi hade vunnit VM-guld efter matchen, hehe. Nej, men det kändes jäkligt gött iaf! Vi körde stenhårt hela matchen och spelade riktigt bra! Det bådar gott inför kommande matcher:)

Ses!

4 dagar i Kärrbacksstrand..

Det har varit 4 fina dagar i Kärrbacksstrand! Tyvärr skulle Daniel stöööööna sig med att städa, tvätta, vaxa och dona med bilen! Så han vart ju som bortblåst i två hela dagar nästan.. lite tråkigt. Men har spenderat fin tid med Molly, Kent och farmor istället så :)


Det var absolut lika kallt ute som det ser ut, hehe. Regn och rusk! Så Molly fick prova nya regnstället!

Vi hyrde film här om dagen också.. Mel Gibson hade huvudrollen. "Edge of darkness" hette den tror jag.. riktigt bra film! Borde ses!

Tog några riktigt fina bilder på Molly när vi var ute och busade här hemma.. kolla in!


Fina unge!!


"Kan du skratta lite", sa jag. "HAHAHA", sa hon :)


Nästan lika stor som trädet... det tar sig! hehe.

Imorgon är det match som gäller! Skoghall borta.. Så kom till Mörmohallen 14.30, då är det dags för tek!

Ses! :)


Screw up!

Sacka om klantigt!!


Hårfri!



Mollybus är nyklippt igen.. JAG har klippt henne till och med! Men det blev förvånansvärt bra med tanke på att hon verkligen VERKLIGEN inte ville sitta still. Så nu är hon fri från hår i ansiktet :)


RSS 2.0