Provjobb!

Har precis kommit hem från mitt callback från Hemänglarna! Blev lite information med två andra tjejer och vi gick igenom vad hemänglarna står för, vad de har för visioner osv. Jag fick lite arbetskläder och arbetsskor, för imorgon ska jag provjobba! Känns hur bra som helst! Och kul ska det bli!

Jag är laddad!! Dags att visa framfötterna! :)


20101124

Dagen idag har bestått av att plocka och pynta ännu mer här hemma! Har burit ner en del grejer till förrådet också.. såna grejer som bara varit i vägen i princip.. Onödigt! Men nu är det borta.

Har precis kollat Grey's, Daniel är på gymmet och nu är det dags för sängen för en annan! Ni kan förresten kolla in den här länken: http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article8146684.ab
Min syster var nämligen med i aftonbladets bilaga i måndags. Men man måste vara Plus-medlem om man ska kunna läsa hela artikeln, tyvärr. Men kolla in!


Den här fina mössan fick Molly av Momma på posten för nån vecka sen! Passade perfekt!


Bra påpälsad för dagis :)

Natti!

Sköna tisdag!

Ser ut som om det är julafton vilken dag som helst här hemma.. det är bara klapparna och julgranen som fattas. Och julmaten så klart.. hehe. Men annars är det riktigt fint och juligt! Stjärnorna är på plats i fönstren och gardinerna är juligt fina! Jag har lärt mig älska julen mer och mer för varje år som gått nu och jag gillar det! Har aldrig brytt mig om inredningen när jag bott själv, men nu när man inte bor själv och har en liten dotter så blir det så klart så här automatiskt. Men ändå.. gillar det skarpt!

Till och med Daniel har fått nippran nu när julen närmar sig.. och DET är inte illa! I lördags åkte vi till Ikea för att köpa lite julpynt och vems idé var det? JO - Daniels! PLUS.. och det är ett stoooort PLUS! Jag har lyckats med det omöjliga! Åker till Ullared nästa vecka.. och Daniel ska med!? PLUS igen - att han sa att han ville hyra en stuga och övernatta?! Det hade inte ens JAG tänkt på, haha. Men kul ska det bli!! :)

Nej, nu är det desperate-dags!
Ses!

Ledig lördag!

Känns som om det var en evighet sen som både jag och Daniel var helt lediga tillsammans en lördag! Man blir nästan så paff så man inte vet vad man ska hitta på, hehe. Men senare idag ska vi ta en sväng till Ikea för att shoppa lite julgrejer.. gardiner och lite pynt. Hör och häpna.. men det var faktiskt Daniel idé!!!! Vad hände där liksom? Kortslutning kanske, jag vet inte.. men jag är nöjd! :)

Var på en arbetsintervju i torsdags och det kändes bra! Så ska jag på en annan intervju 1 december.. Så håll tummarna! Verkligen.. håll tummarna för mig!! Hoppas verkligen på det jobbet, som jag ska intervjuas för nästa vecka. Håll håll håll tummarna!

Imorgon är det dags för match igen! Den är gången ska vi springa sönder Munkfors på bortaplan. Vilket jag hoppas och tror att vi kan göra! Skulle sitta fint med en tre-poängare!


Supersnabbt inlägg!

Matchen i lördags gick hur bra som helst! Vinst med 4-2 alltså.. nice! 3 nya pinnar på det. Gött! Efter det var det lagfest och allt vad det innebar.. hehe. Musikquiz, introtävling och fånga-korven-tävling, hehe. lite bråk hann man också med! Men det är inget som inte har löst sig :)

Molly är fortfarande ledsen när jag lämnar henne på dagis också.. inte alls kul! Men vi får hoppas att hon vänjer sig snart.

Nu är det tisdag och klockan är 21.. då vet väl alla vad det är som gäller? Desperate housewifes och Cougar town! Så.. nu säger jag hej då!

Heeeeej dåå!


Brustet hjärta

Lämnade molly på dagis för en stund sedan.. idag var första gången som hon absolut inte ville att jag skulle lämna henne där. Tårarna bara rann nedför kinderna på henne och hon skrek och var verkligen ledsen. Usch! Inte OKEJ! Kändes jättejobbigt att att lämna henne, men det är ju för hennes eget bästa. Fröknarna är så snälla också, "vi tar hand om henne, vi ringer om det inte går över" osv. Så det känns ändå tryggt!

Ska ta tag i disken här hemma nu.. Elin och lille Felix kanske kommer på lunch här hemma sen. En hel månad sen jag såg lille prins bus. Så det ska bli skoj!

Köpte en klänning igår på HM som jag kanske ska ha på lördag.. då är det LAGFEST som står på schemat. Vilket ska bli otroligt roligt!! Hittar inte klänningen på hm's hemsida.. så nån bild blir det inte. Men men :)

Nej.. nu väntar disken otåligt på mig!
Ses!

Bilder från lekparken!

Äntligen har jag lyckats få in bilderna!!


Stora gungan! Svårt att sitta i, så det fick bli två latmaskar som låg ner!


Det här var favoriten!


Gunga va också kul!


En bild på sötnosen när hon badade igår! SÖTIS!


Det går inte!!

Försöker lägga in bilder från min mobil och in på datorn..  men det går sådäär måste jag säga! Datorn hittar inte mobilen verkar det som.. ploppar inte upp nånting alls. Så bilder från lekparken får vänta!

Dagarna har gått fort den här veckan! Igår och idag har Molly varit utan mamma på dagis. Hon är SÅ duktig! Jag säger hej då och hennes reaktion är "skitsamma, nu drar jag!" hehe. Nja, kanske inte.. men nästan. Hon vinkar en snabbis och sen springer hon iväg för att leka :) Hon är underbar!

Jag har fått jobb också! Ska flippa burgare på Burger King, hehe. Ska bli intressant! Ska bli förbannat skönt att ha nåt att göra iaf. Jag är nöjd :)

Ses!

Härlig dag!

Turen till lekparken idag var otroligt lyckad! Nowa och Molly åkte rutschbana och gungade både liten och stor gunga! Underbart att se dom njuta och skratta så som de gjorde. Lycka!! Bilder kommer senare när jag lagt in dom på datorn..

Jag är uttråkad nu dock! Barnen sover, Emma jobbar och Daniel spelar tv-spel.. Så kul är min bror att umgås med, hehe. Som tur är så finns det en TV till.. den ska jag ta plats framför nu.. på bumsen!

Imorgon bär det av hemåt och på kvällen har vi träning. Ska bli gött att få springa av sig lite! Nästa helg är det match igen efter ett uppehåll på två helger. Dags att köra över Sjöstad!!

Dumburken ropar på mig..
Natti!!

Solen i Sunne!

Helt underbart väder här! Är i Sagolika Sunne hos bror med familj. Kom hit igår eftermiddag.. på kvällen blev det massa tv-tittande och jag fick lägga både Molly och Nowa. Men iiinga problem inte! Molly somnade vid nio ungefär och sov heela natten! Sen somnade både jag och Nowa runt tio-tiden. Och shit vad vi sov.. jag vaknade till runt elva och la mig i Nowas rum där Molly sov. Sen sov jag gott hela natten! SKÖNT!

Nu ska vi allihop gå till lekparken i Kolsnäs. Skönt med en liten promenad och att ungarna får leka och busa ett tag!

Ses!

Krock!

Igår kväll efter träningen skulle jag och Julia åka till Värmskog och hämta en av pappas bilar som jag ska låna nu i helgen.. Daniel har nämligen åkt till Linköping, så hade inte haft nån bil om jag inte fått låna pappas.

I alla fall.... när vi nästan var framme så bestämde sig en rävrackare för att springa över vägen i full fart! Sprang så klart rätt in i bilen!

Jag är så jävla trött på att det ska hända grejer hela tiden.. Jag ska nog sluta köra bil!! Då skulle jag slippa all skit. Men så kan man väl inte tänka.. Skitsamma, det är det enda jag känner.

Körde på räven på min sida, precis på hörnet liksom. Så den plastskärmen som sitter längst ner släpade i backen, för den hade lossnat till hälften. Sen hade dimljuset lossnat också.. Plus att det hade spräckt kofångaren. Så det SUGER!!!!



Jaja.. nu när Daniel blir borta över helgen åker jag o Molly till brorsan m familj och spenderar våran helg där!
Ska bli kul! Vi har inte setts på ett tag. Och Molly bara längtar över att få busa & leka med Nowa!

Ses!

sömn? Nä....

HAR PRECIS KRUPIT NER I SÄNGEN BREVID DANIEL.... OCH KAN VÄL INTE DIREKT PÅSTÅ ATTT JAG KAN SOMNA PÅ BUMSEN! EFTER ATT HA SETT SAW 7 I 3D SÅ FÅR SÖMNEN VÄNTA EN STUND... MEN SNART... SNART SKA JAG FÖRSÖKA. FILMEN VAR JU BRA IAF, MEN VIDRIG SOM ETT AS. VAD ÄR DET FÖR SJUK MÄNNISKA SOM KOMMER PÅ ALLT? SORRY FÖR ALLA STORA BOKSTÄVER O SHIT.. MEN DET FUNKAR INTE SÅ BRA PÅ MOBILEN DET HÄR.. HEHE. GOOOOOODNATT!!!

Aaj aj aj..

Idag var det lite ledsna miner på dagis.. eller ledsna och ledsna. Hon var lite mammig iaf. Men det var inte så konstigt. Precis innan vi skulle traska iväg till Snäckan så klämde hon fingret.. och det ganska ordentligt! Jag vart lite rädd precis när det hände, för det var ett skrik från Molly som jag aldrig hört förut.

Sen kände jag mig ganska skyldig, men det är väl sånt som händer. Jag hade precis tagit en tröja ur min garderob.. då hade Molly tassat förbi utan att jag märkte det, så hon var på baksidan. Så hade hon stoppat in ena pekfingret i springan i dörren.. och jag skulle stänga.

Det blev som en grop i fingret på henne och det såg helt trasigt ut, sen svullnade det en hel del. Men gick och sköljde det med kallvatten och frågade sen om hon kunde böja fingret.. och det kunde hon, även om det gjorde ont. Så lite tur i oturen! Men allt gick bra..

Precis innan det hände så ramlade hon och slog i hakan i våran sängstomme också, så hon blödde lite ur munnen. Ingen rolig dag idag!



Imorgon blir det dagis igen, plus en liten tur på stan med faster Linda. Sen ska jag och Linda på bio på kvällen.. Vi ska se Saw i 3D, minsann! Daniel lär få ligga nära på natten sen om jag ska kunna sova, haha. Men jag älskar ju såna filmer! Så det ska bli kul! Var lite förvånad över att Linda ville se den dock, nu är Marte STOLT! ;)

Natti!

Stolt mamma!

Kunde inte vara mer stolt när vi gick genom grindarna till dagis idag.. Nog för att vi bara var där i i 45 minuter, men OM hon var duktig! Så fort vi kom in genom dörren skulle hon in och inspektera allt roligt hon såg. Hann knappt klä av henne ytterkläderna.. Vi möttes upp av fröken, som hon var lite blyg mot till en början... men sen skulle det sittas i knät och pratas i massor!

En annan tjej som är ett halvår yngre än Molly skolas in samtidigt nu.. så dom lär nog bli bra kompisar! :) Dom började leka med varandra direkt, perfekt! Jag vet att det kommer bli hur bra som helst och ser fram emot en ny dag på dagis imorgon!


Mammas sötnos!

Nu blir det sängen för undertecknad..
Nattibus!

RSS 2.0