Bästa helgen på länge!

Har haft en helt uunderbar helg! Det började i fredags med utgång tillsammans med Linda och tjejerna från jobbet. Blev en mycket lyckad kväll! Blev kallad för MILF av en kille och bara det gjorde ju min dag! Haha, ELLER?? Sjukt.

 

Tack tjejer! ♥

Lördagen skulle ha gått i lugnets tecken, men det blev en sväng till lekparken med Molly och faster Linda och sen var det gametime!! Spelade träningsmatch tillsammans med Skattkärr mot DJ17 Värmlandslaget. Sjukt kul!! Har massor att säga om det egentligen, men sammanfattar det så här: ENORM skillnad på div 1 och 2 !! Snabbare så in i helvete. Men jag visade att jag har det i mig :) Jag kände mig riktigt duktig och är jävligt spelsugen fortfarande! Fick sätta en straff till o med ;) hehe.

 


På söndagen väntade barnmässan för mig och Molly, där Molly fick kramas med nallebjörnar och bananer i pyjamas :) Vi tog också kort som kommer hem i brevlådan om nån vecka eller två. Spännande! Jag passade på att göra henne fin i håret inför kortet, så det fick bli inbakade flätor:)



Förresten så var Daniel med Molly på hennes första barnkalas i lördags.. Temat var djungeln;) Molly fick bli en kanin.. vet inte hur många kaniner det finns i djungeln då.. men SÖT.. DET va hon! :)


RSS 2.0