Veckan och helgen som gått..

Brorsans 30 års-fest blev jävligt lyckad! Förutom att Daniel (min Daniel, inte brorsan :) ) gick o la sig i källaren och SOV vid halv tio! HAHA. Jaja, är man trött så är man... eller? :)


Lyckades med sminket och håret heelt OKEJ alltså.. kläderna satt som ett smäck. NÖJD!

Va så himla kul o se brorsan under kvällen.. han var jäkligt nöjd med festen och LYCKLIG! Han sken som solen själv hela kvällen. Underbart att se! Fint. Han var väldigt rörd över att så många kom också, han fick nästan tårar i ögonen under sitt ena tal som han gav :) Aaaaawww!


Älskade bror!

Igår var jag, Julia, Linda och Frida i Ullared! Kom hem med en hel del och det mesta till Molly. Köpte lite grejer som hon ska ha inför vintern. En overall, ett regnställ, mössa, vantar, och en hel del andra klädesplagg. Jag är helnöjd iaf! Dock vart jag helt slut när jag kom hem igår kväll.. slocknade nog innan jag ens hann lägga huvudet på kudden!

Ska sticka iväg till Grums om nån timme för sista träningen inför seriepremiären på lördag!! 13.15 i Grums sporthall, bara att ta med ögonen och komma och kika!

Grattis till syster och Martin idag också som firar 10 år! GRATTIS! :)

Ses!


Slutkörd!

Kom hem från Säffle för nån timme sen.. jag är sluuuut som artist! Menmen.. snart ska jag pallra mig iväg till Grums med mina tre passagerare och lagkamrater för ett träningspass! Sådär skoj på en fredag känner jag, men det ska bli kul ändå!

På't bara!!

Kan ju säga redan nu att jag är jääääkligt sugen på morgondagen!!!


Fredag morgon..

..och det är skittråkigt väder! Usch! Vill bara dra täcket över huvudet känner jag! Just nu sitter jag med RÖD färg i håret. Hela håret ska inte färgas, men vissa delar. Inför hårdrockstemat på 30års-kalaset imorgon. Här går man ALL IN! hehe. Outfiten är KLAR, sminket är väl TYP klart, håret snart klart, smycken o shit KLART. Så jag känner mig redo för imorgon, HELT KLART!!

Jag och Molly åker till Säffle och familjen om ett par timmar. Marten är på schemat och KÅLSOPPAN hos mormor är dagens höjdpunkt! Det går inte att misslyckas!

Träningshelg med laget går av stapeln idag också.. eller ikväll rättare sagt. Jag kan ju bara vara med idag och kaaanske imorgon bitti. Vi får väl hoppas! Sen missar jag resten, tråkigt!

Nu ska jag skölja ur färgen... fingers crossed!!!!!!!!!! Jikes..

Avslutar med en glad Molly i badet ;)


Tjugoförsta September

Idag har det minsann inte hänt mycket.. tvätta, städa och träna har stått på listan! Och det har jag gjort! Egentligen skulle det ha blivit en tur på stan, men det hann jag aldrig med, så det får jag ta imorgon. Ska fixa lite saker inför helgens festligheter :). Är råladdad för det som komma skall! Kommer bli årets fest.. no shit ;).

Träningen ikväll blev dock inte riktigt som jag tänkt.. jag hade satt ihop ett träningsprogram som vi skulle köra, men då hade vi behövt lite grejer från "förrådet" som finns där. Lite bänkar, hopprep och madrasser, men nu hade dom smällt upp värsta rullporten, som man måste ha nyckel till för att kunna öppna.. Så det sket sig kan man säga! Så det fick bli lite spontant.. men det blev jobbigt ändå, så det räckte och blev över ;)


Lika som bär??

Hayley Williams från Paramore..



...och Linda Eriksson som sökt till Idol i år.



Jag tycker dom är så SJUKT lika! Den som inte håller med måste nog kolla synen.. genast!


Ungefär så här...



...mår jag idag!! Förlorade matchen, tidningarna kom 2 timmar för sent inatt, sovit EN timme, trodde cykeln min blivit stulen - men i själva verket var det Daniel som hade använt den igen och ställt den på ett heeeelt annat ställe. Bra dag! BRA DAG!!! Den här dagen suger hårigt getarsle.. ge mig måndag!!!! MÅNDAG säger jag!


Fin höstdag!

Sötaste Molly!!



Ska ta en sväng till affären tillsammans med Molly. Daniel är ute på roligheter :) Jobb blir det ju inatt också.. SUCK. Men jobbar inte själv den här gången iaf, så det blir lite roligare. Näste helg är jag LEDIG för då har brorsan sitt 30års-kalas, ska bli helt underbart KUL!!

Imorgon bär det av till Lesjöfors också, för att spela träningsmatch. Ska bli skoj! Tråkigt med bortamatch bara :P

Ses!


Sagolika Sunne

Har precis lagt Molly för kvällen och nu är det film som gäller. Brorsan har bestämt att vi ska kolla onda dockan 2. Var jäkligt längesen jag såg den, så det kan bli skoj.. Men kudden lär jag ha i knät under hela filmen, hehe. Saknar älskling som är hemma alldeles själv.. Han har nog jättetråkigt;-) eller inte! Han tycker nog snarare att det är ganska skönt:) Godnatt!

Sticker!

Jag och Molly drar en sväng till IKEA först och sen åker vi mot Sunne och träffar brorsan, släkt och vänner! :)

MYS!


Idag är ingen vanlig dag..

..för det är brorsans födelsedag, hurra hurra HURRAAAA! Grattis Daniel, älskar dig!









30 är det nya 20 vettu brorsan ;)


Sovmorgon!

Hääärligt! Molly sov till kvart i åtta imorse.. DET är sovmorgon det :) Hon brukar vakna runt sex annars. Så det va skönt! Hur fint väder som helst ute, så det lär bli en promenad om en stund. Ska bara plocka upp alla leksaker ( ! ) från golvet först. Molly är bra på att slänga ut allt som finns i hennes leksakslåda :)

Sitter och lyssnar på AC/DC.. man måste ju vakna till lite.



Nu blir det promenad med Molly i fina vädret!

Ses!


So far.. but yet so close...



Det var ett tag sedan man gick och bar på den här magen.. Ändå känns det som igår! Heelt galet. Och helt underbart :)



Sista dagen på året.. 2007, blev jag och Daniel pojkvän och flickvän. Vi fick underbara Molly i maj 2009 och hon har allt gjort sitt bästa för att pröva oss som föräldrar. Kolik hade hon de första 3 månaderna och både jag och Daniel fick slita ihjäl oss för att försöka hålla ut tills koliken var över. Men vi klarade det, med bravur skulle jag vilja säga! Sen var allt skrikande som bortblåst och vi fick många underbara dagar när Molly utvecklats till den fina människan hon alltid varit! Hon är snart 1½ år nu och jag och Daniel har snart varit tillsammans i 3 år. Det har varit de bästa åren i mitt liv! Och jag ångrar ingenting! Jag älskar er!

Vi har också varit förlovade i lite mer än ett år nu.. ringen på fingret står för det finaste jag vet! Vi har bråkat precis som alla andra par också gör. Men vi tar oss alltid tid att prata om det nu, vilket vi var sämre på förr. Två envisa personer som är tillsammans gör det svårt ibland ;) Vi har upplevt mycket! Vi har varit på konserter, Ålandsresor och diverse utflykter. Värdefullt! Vi har haft fina stunder med släkt och vänner. Uppskattas! Älskar er allihopa!

Molly Molly Molly ♥ ♥ ♥ Mamma älskar dig!



Jag har sagt det förr, men jag säger det igen. JAG ÄLSKAR ER!! Av hela mitt hjärta :)


Slut på veckan och slut på barnledigt

Molly är hemma! :) Usch vad jag har saknat lilltjejen! Men hon har haft det toppen hos farmor och Kent och busat med Kents barnbarn Stella som var där med sina föräldrar Petra och Erik. Så hon har garanterat haft skoj! Hade velat vart där vi också, men vi hade ju fullt upp här hemma istället med jobb och innebandy. Så det får bli en annan gång! Snart hoppas jag. Älskar att vara där uppe, så lugnt och skönt.

Tack farmor och Kent för all hjälp! Det är guld värt!

Sa ju igår att det skulle behöva ske ett mirakel för att vi skulle gå vidare i DM.. snacka om att vi blev förvånade när vi såg resultatet mellan Åmotsfors och GS86.. hehe. Vi trodde ju lätt att Åmotsfors skulle få stryyyyyk. Men inte då.. de vann. Med 8-2!!!!!!!!!!!! Hahaha. Om de vunnit med 6-2 hade det varit vi som gått vidare.. hehe. Wierd! SÅ kan det gå! Jag hade iaf underbart kul med brudarna igår och känns jäkligt skoj att få köra igång på riktigt! ♥


Jag är tvåa från höger.

Jobbade ju inatt också.. var braaaa trött på slutet av passet. Så när jag väl kom hem strax efter kl 07, så slocknade jag direkt jag la huvudet på kudden! Underbart att få sova ut ordentligt. Välbehövligt!


DM är över..

..för den här säsongen iaf. Teoretiskt sett har vi fortfarande en chans att gå vidare, men då behövs det ett smärre mirakel! Första matchen spelades mot Åmotsfors och vinsten med 3-2 var ett faktum! Riktigt gött. Men sen gick det värre, 4-1 blev siffrorna i andra matchen. Och årets första FÖRLUST var ett faktum, hehe. Nu måste åmotsfors vinna med minst 4 mål mot gs86 för att vi ska kunna gå vidare. Och det kan jag nästan sätta min högra hand på att de INTE kommer göra. So that's it! Det har varit riktigt kul dock! Underbart att det är igångsparkat!:) Nu är Det soffläge och mys framför tvn med Daniel som gäller! Innan man ska upp och jobba inatt:( SUCK!!

I'm in love!

I min jacka! Den satt skitbra, så nu är det bara minusgraderna som fattas så att man får börja använda den. Men det lär väl inte dröja förrän vintern kommer och snön börjar falla. Hur som helst så behöver det inte komma riktigt lika mycket snö som förra året.. Vi kom ju för fasen inte ut från parkeringen med bilen ens! Inte helt lätt att strutta runt med barnvagn heller när det är 4 dm snö ute.. så det är min önskan inför vintern! Mindre snö!

Daniel sitter och tittar på Elvis Costello för tillfället och jag sneglar lite på Bruce Springsteen, som är hans gäst ikväll, och lyssnar med ena örat. Bra duktig är han, The Boss! Gamla guppen :)

Vi hyrde film också, som vi kikat på. Hierro. En spansk thriller.. den rekommenderar jag INTE! Inte alls bra. Men det kan också vara för att jag hatar filmer som är på spanska. Eller nåt annat språk än engelska öht. Missade visst den lilla detaljen när jag hyrde den, haha! Jag vet.. bra jobbat.

Nej, nu ska jag få lite eld i röven och packa matchväskan! Match? Match?! Känns lite halvgalet.. Men det är på riktigt! Ska bli kul att sparka igång säsongen nu! Äntligen, är väl vad jag har att säga om det egentligen :)

Sov gott!

Och Molly.... Mamma och pappa saknar dig!!!!!


TGIF!

Äntligen fredag.. eller ja.. Nu är ju nästan hela fredagen över. Men ändå, hehe. Det har varit en supertrevlig dag med mys på Bergvik tillsammans med Elin och supersöta lilla Felix som är två månader. Underbara unge! Kan dock inte sluta kalla honom för Filip.. vad är det för fel på mig? Måste koncentrera mig för att säga rätt nästan, oacceptabelt! :)

Fick hem ett par skor från skopunkten och en mössa från JC iaf. Nöjd!

Nu ska vi ta en tur med Harry och hoppa in på affären. Min jacka har kommit! Spännande:) Sen måste jag handla lite frukt och mellis till imorgon. Slinker nog ner lite gott i kassen också skulle jag tro!

Hyra film ikväll kanske? Men först! DOBIDOO!!!!!! haha.

Hörs!

Slö, slöare, MARIE

Är sjuukt slö! Har inte ens orkat laga mat under dagen än.. men det får man ändra på nu! Spagetti och köttfärssås står på menyn. Sen måste jag lägga in tvätten som jag tvättade imorse.. SEN: byta om och packa grejer inför träningen. Galet laddad :)

Ses!!

Molly has left the building!

Farmor och Kent har precis hämtat Molly och ska ha henne till söndag. FYRA dagar! Snacka om att man kommer sakna den lilla ligisten!:) Istället har vi fått hit Harry.. så vi ska vara hundvakt de här dagarna. Inga problem! :)

Ikväll är det dags för träning, vilket är uuunderbart! Lördag smäller det, då är det DM som gäller! Möter Åmotsfors och GS86. Vinst är det som gäller! Slutspel i Arvika dagen efter om vi går vidare. Då får jag isf åka direkt från jobbet till Arvika.. uh. Kommer nog bli en tiiiiidig söndagkväll om det blir massa matcher på söndagen. Heja GRUMS!


Ny vinterjacka!

Äntligen har jag hittat en som jag är nöjd med.. till utseendet iaf, hehe. Sen ska den passa och se bra ut på mig också. Vem vet. Kanske skiter sig. Men nu har jag iaf beställt en!


Visst är den fin? Beställde dock den svarta. Ser jäkligt varm ut.. det gillas!

Nu ska vi sticka till Maxi och storhandla.. suck. Lite halvtråkigt. Men det måste göras!


Change of plans..

Blev ingen träning ikväll, men jag och Julia är på't imorgon istället! Ikväll blir det fotboll och mys med älsklingen! Lilla familjen har precis ätit mat och smaskat i oss en efterrätt.. blåbärspaj! Mmm. Daniel lägger Molly och jag ska strax bänka mig framför TV10 och Sverige - San Marino. Målkalas hoppas jag på! Heja Zlatan!!!! Eller jag menar... Heja Sverige!!! :)


My dear little ones..

..tog en skön tupplur under dagen idag. De gosade till sig rejält:)








 













Kl sex ska jag befinna mig i Grums för ytterligare en fys-träning á la Marie. Men det blir ganska lugnt idag. Så får det bli hårdare nästa vecka. Massa bus med Molly väntar innan det är dags att byta om och styra iväg och plocka upp Julia!

Ses!


Älskade Molly!

Mammas lilla snorunge.. bokstavligt talat. Hon är så jäkla snorig nu. Måste snyta henne minst 100 gånger om dagen. Ändå är det lite bättre idag än vad det var igår. Så vi hoppas det går åt rätt håll!


Mammas älskling! Underbara unge!


Våga vägra!

Har nyss gått upp... nyss gått upp! Daniel lät mig ligga kvar i sängen i nån timme medan han och Molly gick upp för att äta frukost. UNDERBART var ordet. Det uppskattades. Den lilla timmen var guld värd. Var helt förstörd imorse, men nu så! Nu börjar det ordna upp sig:).

Alldeles perfekt väder idag.. jag ÄLSKAR att hösten har kommit! Inte ett moln på himlen, strålande sol - men kallt är det! Och jag gillar det! Nu har höstjackan kommit fram och halsdukar, mössor, vantar och hela köret! Helt underbart! Måste dock införskaffa en vinterjacka innan det blir riktigt kallt ute. Ett måste tyvärr.

Både Molly och Daniel går och hosta och snorar här hemma och jag ber till högre makter att slipper undan den här gången! Vägrar bli sjuk så här innan DM som ska spelas i helgen. Våga vägra!

I'm back!

Klarade av min senaste blogg i ett halvår.. sen fick det räcka! Nu är jag tillbaka på blogg.se och ska se till att blogga röven av mig! Ska ändra design o så också, när jag har TID! Ska dock sticka iväg och träna om en timma, så.. I'll be back!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0