Ricinolja

Fick tips av N i laget att testa Ricinolja, för att få håret att växa snabbare. Jag vill att det ska växa snabbare än snabbt! Jag gjorde min första kur igår. Ska göra det tre dagar i veckan. Det kan tydligen växa upp till fem cm i månaden! Istället för en cm. Ganska stor skillnad!

Ricinolja är inte tillverkat för att ha i håret egentligen, utan i själva verket är det laxeringsmedel, hehe. Hur som helst så ska man massera in oljan i hårbotten och sen dra ut det i topparna. Sen sitter man med det i en timme och när man gjort det hoppar man in i duschen och sköljer bort det. Tvätta NOGA med schampo och balsam. Inte skönt om det är något kvar, för då blir det väldigt fett. Men jag klarade av att få bort allt iaf!

Jag köpte min flaska på Apoteket och den kostade 50 kr. För 100 ml. Så det är ganska billigt. Jag som inte har så långt hår än, behöver inte använda så mycket per gång.

Nu ska vi bara se om det fungerar också! Borde se resultat om två-tre veckor.


Vart tog helgen vägen?

Helgen har gått fort.. Alldeles för fort! Samtidigt som vi har hunnit med att göra massor faktiskt.

Direkt efter jobbet i fredags hämtade jag Molly som skulle lämnas till morfar för kvällen och över natten. Daniel bjöd nämligen ut mig på restaurang! Vi åt på Harrys och kollade samtidigt på hockeyn som de visade på storbildsskärmen. Vi hade en riktigt trevlig kväll, det blev lyckat! Första gången vi varit ute och käkat på de fyra år vi varit tillsammans. Mysigt! :)

På lördagen åkte vi och hämtade Molly, för att sen ta med oss pappa och kolla på innebandy. Efter det åkte vi och handlade och åkte hem och gjorde hemlagad pizza! Sjuk succé!!

Dagen igår spenderade vi i mariebergsskogen med att åka skridskor. T.o.m JAG åkte skridskor! Hur mysigt som helst :) sen kom pappa och Ywonne och vi bjöd dem på käk hemma hos oss. När vi var mätta och belåtna åkte vi och tittade när Yvonnes son spelade lite innebandy.. Korpen. Jag är SÅ sugen på att spela i korpserien! Inga träningar i veckan.. Bara matcher på söndagar :)

Det här var våran helg det.. Hela familjen har passat på att bli krassliga också. Suck! Vi går och snorar och nyser ikapp där hemma.

Dags att bli friska!

Hör kommer helgen i bilder. Bloggar via mobilen.. Så ha lite överseende :)


Testat nytt

Igår blev det ingen Zumba.. Men väl ett power-yoga pass! Har aldrig testat det förut och gillar väl egentligen inte såna dör andningsgrejer, hehe. Men det här var kul! Mycket uthållighet.. Spänna muskler och hålla en stund. Det var jobbigare än jag trodde. Så idag är jag lite seg och mör i benen!

Idag är det vägnings-dags igen också. Så innan lunch vet jag resultatet den här veckan. Känns som om jag skulle ha gått upp nån kilo, men vad vet jag. Efter mina -3 kg förra veckan, så ligger jag före planen. Som är att jag ska väga 69,5 kg idag. Sist vägde jag 67,4. Så jag ligger ju som sagt före. Men är ändå lite spänd över att se resultatet.

Känns så där att vi fick in godis till jobbet idag också.. Uh. Inte bra! Har ju bara ätardag lördag eller söndag varje helg. Och vi jobbar ju inte helger, hehe. Så den här burken kommer aldrig ta slut!!


En eftermiddag på Bergvik

Direkt efter vi hämtade Molly på dagis idag åkte vi och hämtade upp Linda, för att sen åka till Bergvik och äta lite mat och köpa nya, varmare skor åt Molly. Vilket blev en succé.. skoköpet alltså. Hittade ett par riktigt varma och bastanta kängor på Coop. 149 kr - ett riktigt klipp!

Innan det käkade vi på Max. Jag tog en "delifresh low-carb" hamburgare. Så jag syndade inte!! :) En hamburgare med salladsblad istället för bröd. Smart måste jag säga! Sen var det dressing, ost och lök också. Den smakade verkligen gott! Vilket inte brukar vara fallet när man väljer de "nyttiga" alternativen.. Men nu så!

Det var meningen att jag skulle till gymmet också, men klockan blev för mycket.. Så det hanns inte med. Men pyser dit imorgon istället. Funderar på att hoppa på ett Zumba-pass då. Har alltid velat prova på det. Jag tror verkligen det kan vara nåt för mig! Dansa är ju bland det roligaste som finns.. så varför inte svettas lite under tiden man gör det? ;)

Vi får väl se imorgon om jag tagit min Zumba-oskuld eller inte ;)

Saknad..

Att jag har slutat med innebandyn har knappt varit märkbart. Det enda jag saknar med det är alla underbara tjejer i laget! Men jag gör mitt bästa för att jaga dom och försöka ses så mycket som möjligt :) Två av dem kommer på lite fika på tisdag! Mys de Luxe!!

Snacka om att jag är uttråkad på jobbet också. Vi har absolut ingenting att göra - INGENTING! Har suttit på arslet sen kl tio ungefär. Glassigt kanske.. Men det blir jäkligt tråkigt efter ett tag!


Nytränad!

Precis kommit hem från gymmet.. Yeah you heard me ;) jag har skaffat gymkort! Njoy är stället jag kommer svettas på framöver. Det känns riktigt skönt faktiskt. Att inte ha speciella tider att passa är ju ett jäkla plus!

Gjorde mitt första pass idag alltså.. Fick en rundtur i lokalerna och sen körde jag ett intervallpass på löpbandet. Vilket var jobbigare än jag trodde!

När jag kom hem var Sirpa och Kent här. Molly och Kent körde buss, hehe. Molly älskar att leka och busa med Sirpa och Kent! Sen tog de med sig Molly för att köpa hamburgare och strips :)

Nu kommer de precis hem.. Så ska möta dom!

Ses! :)


Säng?

Japp! Det här är min säng på jobbet. Ligger alltid och vilar maten i magen hör efter lunch :) skönt ändå!


Skrik tillbaka?

Jaha.... Imorse när jag lämnade Molly på dagis så var hon riktigt ledsen när jag gick därifrån. Det är så hjärtskärande när hon ropar - mammaaaa. Och man kan inte göra annat än gå därifrån. Ont är det vad det gör!

Jag blev förvånad över att hon började skrika efter mig.. Hon har inte gjort det det senaste halvåret... och då har vi ändå lämnat henne på dagis varje dag. Jag hoppas det här var en engångsföreteelse!


Fina tjejen!

Efter jobbet idag har det varit full fart. Sirpa kom hit en stund och busade med Molly. Sen har vi tvättat, diskat och lagat mat. Skulle städa också egentligen, men det får vara till imorgon. Jag har precis duschat och har absolut noll ork kvar efter en dag som denna. Borde inte vara trött egentligen, för har verkligen sovit bra under helgen.. Konstigt det där.

Så här fin var Molly på dopet igår.. Hon blundar så klart, som hon brukar göra när kameran är framme :) lite dålig kvalité också, men det duger! Älskade unge :)


.. och bra söndag!

Söndagen gick i ett! Härligt ändå. Dop i Nors kyrka halv ett, sen vidare till farfar och Lucas. När vi kom hem var klockan redan sju.. Då kom Sirpa och Kent på besök och ville så klart träffa Molly en stund :)

Molly brukar ju lägga sig vid sju annars. Men vi tänkte att hon kan väl få vara vaken lite längre då, eftersom vi fick besök. Dock hade hon inte sovit nånting under dagen, som hon annars brukar göra. Och efter allt härjande under dopet och hos farfar gjorde att vi hade en väldigt trött liten tjej på kvällen. Det var första gången (läs: första och SISTA gången) som Molly satt i mitt knä och sa så här ; "Mamma... Kan du gå och lägga mig?" Haha, så jäkla söt! DÅ är hon trött kan jag lova. Jag gjorde som hon sa och hon somnade så snart jag gick ut ur rummet efter att ha sjungit några godnattvisor.


Fin lördag

Igår var en bra dag. Förmiddagen spenderades med fina familjen innan det var dags för mig att åka iväg på min sista samling och spela min sista match.

Vi mötte Södertälje och det var minst sagt en måste-match! Sist vi spelade mot dom vann dom med klara 8-1. Men vi spelade inte på topp då och nu visste vi att vi hade en stor chans att vinna!

Vi vann med 5-4 till slut och jävlar vilken insats! Riktigt skönt avslut för mig också. Jag gjorde en bra match, vilket så klart kändes otroligt skönt! Kunde inte avslutat säsongen bättre. 3 poäng och pris som matchens lirare!

Min pappa, Daniel och Molly kom och tittade också. De två sistnämnda busade på planen medan jag duschade. När jag kom ut var Molly helt rosig om kinderna för att hon sprungit så mycket :) De va så söta!


Mysfredag

Ikväll har det varit mys för hela slanten! Molly har käkat både glass och lite lite godis.. Busungen!

Imorgon är det dags för min sista match. Vilket ska bli spännande och skönt när det är över ändå. Även om jag kommer sakna det! Men nästa vecka börjar ett "nytt" liv. Vilket innebär mer tid till familjen och annan träning än innan! Ska nämligen iväg på en provträning på Njoy på tisdag. Spännande! Kul med lite annan träning än bara innebandy :)

Nej, nu ska rumpan placeras i soffan för lite the voice på tvn!


Nervös invägning..

För en halvtimme sen hade jag en nervös känsla i kroppen. Dags för invägning efter nio dagars diet.. Som kommer fortsätta ett tag till så klart!

Vi ska väga oss varje fredag innan lunch.. Och det är ju en speciell känsla när det är första gången efter startvikten. Men jag måste säga att det började riktigt bra! Jag har gått ner hela 3 kilo! Utan att känna att det är jobbigt med dieten ens. Så det känns hur bra som helst och nu är det bara att köra stenhårt! :)

Och jag lovar.. Jag svälter mig INTE! Jag är aldrig hungrig, för nu blir jag verkligen mätt av det jag äter. Vilket jag inte blir annars.. Om jag inte äter två jätteportioner då.

Laddad tills nästa fredag!


Håll i pingvinen!

Måste bara dela med mig av en bild på Molly när vi åkte skridskor i Mariebergsskogen för ett par veckor sedan. Det lyser riktigt om henne och det märks att hon har kul när hon åker med pappa. Hon ville knappt gå hem :)

Ikväll blir det fredagsmys med familjen och imorgon sista matchen för mig.. Kanske för alltid? Vem vet?!


Uttråkad de luxe!

Vi jobbade ända till klockan nio idag! Sen dess har vi suttit och väntat på att klockan ska slå fyra och vi får gå hem, hehe. Glassigt!!

Vi spelade lite sällskapsspel på förmiddagen iaf och ätit lunch. Annars har det inte hänt nånting. Jag rensade till och med mina springskor på småsten nyss. DÅ har man lite att göra!

Ikväll är det träning! Min allra sista innebandyträning. Sorgligt. Kanske inte för alltid, men iaf för ett tag framöver. Men nya utmaningar väntar och jag ska köpa gymkort på bumsen! Laddad!!!


Go nuts!

Har precis ätit frukost på jobbet. Äggröra, lite paprika och en näve solroskärnor! Fy fasen va gott det va!

Solroskärnorna är riktigt goda till och med. Nu käkade jag dom bara dom dom är, men att ha dom i sallad är också en hit! Nu är jag mätt och belåten iaf :)

Och om ni inte testat torrostade, lättsaltade solroskärnor - Go nuts och gör det!! 13 kr på Coop :)


Projekt viktminskning

Jag och två killar på jobbet har varsitt mål. Att gå ner ett visst antal kg i vikt. Jag har slutat äta kolhydrater. Äter sån mat som jag brukar, tex köttgrytor, köttfärssås, pannbiff osv. Men jag tar bort potatis, ris och pasta. Äter sallad till istället. Vilket är godare än pasta egentligen! Så fattar inte varför jag inte börjat tidigare..

Hur som helst! Magnus har tagit med en våg till jobbet. Så nu kör vi stenhårt :) vi är riktigt laddade! Vi gjorde första invägningen i fredags och nu på fredag får vi se om det gett resultat. Vi ska köra på det här till slutet av maj. Då ska vi ha nått vårar mål. Jag behöver gå ner ett halvkilo i veckan för att uppnå MITT mål. Jag har verkligen skött mig sen förra veckan när jag började och det känns skitbra!! Nu kör vi!!! :)


Tillbaka på jobbet!

I måndags gick jag hem från jobbet pga problem hemma. Jag och Daniel har haft det lite kämpigt, men nu har det ordnat upp sig och vi har det bättre än på riktigt riktigt länge! När det här hände så var det illa.. Vi gjorde till och med slut i söndags kväll. Dock pratade vi mer på telefon i måndags när vi båda var på jobbet.. Jag var helt förstörd, grät om vartannat. Jag klarade att vara kvar på jobbet till två ungefär.. Sen orkade jag inte mer. Kunde inte fokusera, så jag valde att gå hem. hur som helst så tog vi beslutet tillsammans att fortsätta vara tillsammans och verkligen satsa och jobba på det.

Jag var hemma igår också, för att komma ikapp med lite sömn. Vilket jag verkligen behövde. Sen måste jag säga att måndag och tisdag har varit de bästa dagarna på länge. Vi värdesätter varandra på ett sätt som är otroligt och vi är lyckliga. <3

Älskar dig Daniel!


..

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1972536/mariemedstortm?claim=s5tj9djhtq4">Följ min blogg med Bloglovin</a>

I'm back!

Nu jäklar.. dags att uppta bloggandet igen! Har alldeles för mycket att säga för att INTE blogga. Kan även blogga från mobilen nu, så det gör allt LITE enklare!

RSS 2.0