2011? Eller 1998? Hur va det nu?

Som jag skrev på facebook igår... det känns som om det är 1998 och jag är 12 år och spelar fotboll på grusplanen på rasterna i skolan. Det va tider det! Nu menar jag inte att jag önskar att livet vore som då, för jag har det jävligt bra nu också :) Menar bara att det har gått så sjukt fort!

Fyller jag verkligen 25 nästa år? Om 4 månader? GALET! Fyller Molly verkligen 2 år om ett halvår? TVÅ ÅR!! Det här går ju inte.. Jag hinner liksom inte med, det går FÖR fort. Det är nästan läskigt. Kommer jag vara 75 bast imorgon? Iaf kommer det säkert kännas så, när jag väl har nått dit.. hehe. Jaja, nytt år - nya möjligheter! Nya misstag, nya tårar.. men det som övervinner allt - nya leenden, mer kärlek och fler pussar och kramar!

2011 kommer bli ett bra år :)

Sista dagen på 2010 ska spenderas med älskling & Molly, brorsan & Nowa och Erik som kommer hit! Barnen lär väl inte vara med så länge, men vi andra ska käka god mat och titta på hockey :) Det kommer bli fint! Lite skumpa får vi väl dra till med också :)

Blir att städa och stöka lite nu.. sen åker familjen till Bergvik för att handla all mat inför ikväll.

GOTT NYTT ÅR!

Baksmälla..

Efter en sväng på stan, hemkomst och mat i magen så sover Molly och jag ska lägga mig framför tvn en stund. Förstår dock inte hur jag kan vara trött, eftersom Molly gav mig sovmorgon till halv nio imorse! Dock studsade jag upp ur sängen och började plocka lite i vårt sovrum, där det låt kläder ööööverallt. Vi är bra på det där, både jag och Daniel - att slänga kläder runt omkring oss. Sen frukost och lasta på oss ytterkläder..

Jag fick med mig en fransböjare och lite snoddar, bra inköp va? :)

För övrigt så älskar jag den här låten!!



Petter & September - Baksmälla

God jul! I efterskott....

Jaha, hörrni. Då var vi här igen.. Julen är över och nu är det helt plötsligt bara 4 dagar kvar av 2010. Vad hände? Hur kan allt bara ha gått så snabbt? Lite för galet faktiskt..

Hur som helst..

Julaftonen 2010 spenderades hos min syster tillsammans med min släkt. Vi kör ju varannat år nu när vi har Molly :) Himla mysigt var det! Tomten kom på besök också.. jag trodde att Molly skulle vara rädd för honom, men tji fick ju jag! Hon skulle fram direkt o säga hej och ta emot sina paket. Hon hjälpte till och med tomten att dela ut paketen! :) Hon var så himla söt! Bilder kommer.. Får lov att sno några från syster, då jag inte har någon bra kamera för tillfället.

Efter vistelsen hos syster åkte vi vidare mot Peter (Daniels farbror), för att fira tillsammans med honom, Linda och Bosse. Mer mys! Det var den julaftonen det. Gick fort som vanligt..

På juldagen var det minijulafton hos pappa tillsammans med syskonen och alla barn:) Molly stannade sen kvar hos morfar, för att jag och Daniel skulle ut på kvällen. Det kom en hel del folk hem till oss och vi hade skitkul!! Så kul har jag inte haft på länge :) Så tack alla!!


SLAPPT

Precis hemkommen från jobbet.. ett förmiddagspass blev det idag. Molly ska hämtas på dagis klockan två. Så fram tills dess ska jag taaaa deeet luuuuugnt! Gött.

Undrar dock över en sak.. När jag lämnar Molly på dagis och det är barn där.. då skriker hon som en stucken gris när jag lämnar henne. Men när jag lämnar henne och det inte har hunnit kommit några barn än.. då är det hellugnt? Är inte det lite konstigt? Borde väl vara tvärtom isf? Jaja, Molly är en speciell liten flicka minsann :)

Soffan skriker på mig nu.. och filten, för satan va kallt det är!

Ses!

Alldeles för längesen..

Fy fan vad jag suger på det här.. allt kan bli bättre! Jag ska, jag ska, JAG SKA skärpa mig!

Har hänt en hel del sen sist, men orkar inte återberätta allt. Men jag kan ju börja med det roliga! JAG HAR FÅTT JOBB!!! Det känns helt underbart! Det är inte heltid, men jag kommer få jobba en hel del. Jag har blivit en hemängel, som det så fint heter. Hemänglarna är ett städföretag, som är ute i hus och hem och städar hos privatpersoner. Jag har varit med några pass och provjobbat nu.. började 1 december och har jobbat 4 pass sen dess. 6 efter imorgon. Så det är full rulle! Jag gillar det :) Snart ska dom släppa mig så jag får köra lite pass på egen hand, vilket känns kul! Håll tummarna för att det trillar in en massa jobb till mig!

Från det ena till det andra... så fick jag inte jobbet på Pictura. Det fick jag veta igår. Jag blev jävligt ledsen, för jag kände verkligen att jag hade en jäkligt bra chans att få det. Plus att jag gjorde bra ifrån mig på intervjun förra onsdagen. Så det blev lite jobbigt när man fick det negativa beskedet. Jag var väl beredd, fast ändå inte liksom. Men det känns iaf skönt att veta att man har jobb hur som helst nu så.. det kunde ju vara sämre! Hemänglarna trivs jag jättebra hos också, så jag kan inte vara mer nöjd :)

Mollybus har varit sjuuk.. så idag fick Daniel vabba, för Molly var tvungen att stanna hemma från dagis. Och jag jobbade ju.. så det fanns inget annat alternativ direkt. Hon fick feber igår och hade det under hela dagen och kvällen, imorse var den som bortblåst. Men en feberfri dag ska dom små ha innan dom får komma tillbaka till dagis.. Så imorgon är det dagisdags igen!


Snodde bilden från Lindas blogg.. stäm mig inte! :) Men hur söt är hon inte? :)

Har skrivit alldeles för mycket redan för att ni ska bli uttråkade, så jag ger mig :)

Ses!

SNART!!! :)

RSS 2.0