3 poäng.. inga problem va?

Våran inställning idag var inte den bästa.. det blev en plattmatch! Eller en platt-första-period. Efter första perioden var siffrorna 1-6 till motståndarnas favör. Det bara ramlade in bollar hela tiden! Vi var sjukt dåliga, okoncentrerade, förlamade.. you name it! PLUS att motståndarna hade enormt med tur..

I periodpausen skällde vi lite och sa att vi var tvugna att komma tillbaka till känslan från förra matchen mot Skoghall, då vi körde över dom och kämpade och slet tills vi stupade! Det blev lite bättre i andra perioden, vi gjorde några mål. Men fortfarande hade dom sin jäkla tur med sig, vilket sög! För så fort vi gjorde mål, gjorde dom också mål precis efter. Så det var fortfarande en ganska brant uppförsbacke. 5-9 stod det inför sista..

Vi kämpade som idioter i sista.. vilket resulterade i att vi inte orkade på slutet. Vi gjorde dock mål efter 6 sekunder och fick lite känning där. 6-9 blev 7-9 och vi närmade oss! Men det kommer en punkt där alla är helt slut och inte orkar längre. Så vart det och så blev det.  De gjorde 7-10 och då var det över.. Men en jäkla insats i andra och tredje perioden gjorde vi! Första GLÖMMER VI!!!!!!!!!!!

Nu blir det dansbandskampen och sen godnatt för min del, då jag ska jobba inatt.
Pussss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0