Genomgång på nJoy!

Sitter med andra kuren ricinolja i håret. Jag ber verkligen till högre makter att det här ska fungera! Även om det bara växer nån ynka cm mer än vanligt, så skulle jag vara nöjd! Bättre än inget eller hur?!

Direkt efter jobbet hade jag möte med en friskvårdskonsult på gymmet. Han var otroligt kunnig måste jag säga. Jag berättade att jag hade problem med ryggen och han ville att jag skulle gå mot en spegel och försöka se vad jag gjorde fel. Men okunnig som jag är så såg jag inget fel.. Men han däremot, såg att jag gick över med vänsterfoten. Alltså att den går lite snett över högerfoten.

Sen bad han mig ta av strumporna och ställa mig ut med fötterna, som Chaplin :). Det enda han sa var; OJ DÅ..... Hehe. Han blev lite chockad över hur plattfotad jag var. Så han sa att jag skulle skaffa inlägg till mina skor i nån hälsobutik i Forshaga. Dyrt! Men värt det!

Sen visade han mig mitt personliga program på gymmet. Lite uppvärmning först, sen visade han mig maskinerna som jag skulle köra och efter det lite stretching. Han sa faktiskt att jag var smidig! Första gången jag har hört det minsann ;)

Så när jag blir ordentligt frisk ska jag köra igång.. PÅ RIKTIGT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0