Kaos blev till lugn och ro

Ja vad ska man säga.. Mollys humör idag har INTE varit på topp. Planen idag var: städning - Ikea - middag och tjöt med Robin och Julia. Molly har varit totalt katastrofal idag. Så fort hon inte fått som hon velat så har hon i princip lagt sig ner på golvet och skrikit hål i huvudet på en. En hel dag med sånt beteende driver en till vansinne kan jag säga. Fy fan!

Ikea hann vi inte kika så mycket på. Vi köpte lite käk till Molly, efter det ville hon leka på det stället i restaurangen där dom har en tv och lite leksaker. Men vi hade inte tid med det och hon blev helt rabiat. Vi fick rusa ut från ikea och slänga oss i bilen och köra hem direkt. Hann inte ens titta på en ny säng till Molly, som var anledningen till att vi åkte till Ikea från första början.

Robin och Julia skulle komma på käk och tjöt ikväll. Vilket vi tänkte låta Molly få vara vaken och vara med på en stund. Men efter den här kämpiga dagen så fick vi lägga henne i tid. Vilket vi lyckades med!

Kvällen innehöll god mat, trevligt sällskap, lite spel och melodifestivaltittande! Kul tycker jag! Hoppas så klart på fler gånger ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0